Quantcast
Diario Siglo XXI. Periódico digital independiente, plural y abierto. Noticias y opinión
Sueldos Públicos Viajes y Lugares Display Tienda Diseño Grupo Versión móvil

Empresas

Sección:   Empresas

La consultoria estratègica per a empreses CEDEC© celebra el 50è aniversario de la seva fundació

Redacción Siglo XXI
@DiarioSigloXXI
viernes, 11 de marzo de 2016, 10:31 h (CET)
La consultoria estratègica per a empreses CEDEC©, Centro Europeo de Evolución Económica, SA, celebra el 50 aniversari de la seva fundació. L'empresa, que es va crear a Brussel·les el 1966, és present a Espanya des de fa més de 45 anys, amb oficines a Madrid i Barcelona, a més de tenir seus europees a França, Luxemburg, Itàlia i Suïssa.

/COMUNICAE/L'objectiu fundacional de CEDEC© va ser posar a l'abast d'empreses i pimes els sistemes d'organització que els són més eficients, a fi d'optimitzar els seus resultats empresarials i facilitar-los el camí cap a la consecució de l'excel·lència empresarial en la gestió. Per aconseguir-ho, la consultoria té en compte la idiosincràsia de cada empresari: posa els conceptes de gestió al servei dels seus objectius personals, identifica les dificultats o les disfuncions que impedeixen que l'empresari avanci cap als seus objectius i adapta els sistemes organitzatius a les peculiaritats pròpies de cada tipus d'empresa.


Durant tot aquest temps, CEDEC© s'ha bolcat a ajudar les empreses a millorar la gestió, tasca que continua tan activa com el primer dia, i ha mantingut clara la missió, la visió i els valors que tot el personal de les diferents seus europees ha sabut assumir i transmetre any rere any, valors basats en el respecte al client, el respecte a les idees i el respecte als col·laboradors.


Amb motiu de la celebració d'aquest 50è aniversari de CEDEC©, es va convidar els directius responsables dels despatxos de les seus europees a unes jornades de treball a l'oficina central del grup a Brussel·les.


En paraules del vicepresident europeu, Alberto Pijuan, “després de mig segle d'existència, a CEDEC© continuem tenint clar que, com a plasmació de la nostra missió i principis, la nostra actuació és eminentment pràctica, i pretén en tot moment aconsellar el que és útil, concebre el que cal fer i dur a terme accions concretes”.


Actualment, 50 anys després de la seva fundació, la consultoria estratègica d'empreses CEDEC© és considerada com l'arquetip de l'excel·lència empresarial per a les pimes i les empreses europees; ha participat en projectes de més de 50.000 clients que han confiat en la seva gestió, 9.000 dels quals a Espanya. En total en totes les seus, l'empresa ocupa una plantilla de gairebé 400 professionals, 90 dels quals al nostre país.


El treball i la consolidació del Centro Europeo de Evolución Económica, SA com a consultoria estratègica per a empreses es pot veure reflectit també en els nombrosos casos d'èxit d'empreses, tant nacionals com internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC© i que es poden consultar en els diferents webs dels països on la consultoria té seu http://www.cedec.cat/ca/testimonis


Fuente Comunicae


Comentarios
Escribe tu opinión
Comentario (máx. 1.000 caracteres)*
   (*) Obligatorio
Noticias relacionadas

Mujer y salud bucodental: las afecciones más habituales en las diferentes etapas de su desarrollo

El jamón ibérico se consolida como un alimento saludable para la sociedad

Peninsula se convierte en Embajador de Startup Europe en España

La nueva ISO 45001 refuerza el papel de la alta dirección en la gestión de la seguridad y salud laboral

IMAGINA se consolida como la agencia de marketing digital de referencia en Instagram

 
Quiénes somos  |   Sobre nosotros  |   Contacto  |   Aviso legal  |   Suscríbete a nuestra RSS Síguenos en Linkedin Síguenos en Facebook Síguenos en Twitter Síguenos en Google Plus    |  
© Diario Siglo XXI. Periódico digital independiente, plural y abierto | Director: Guillermo Peris Peris